Friday, 10 December 2010

Loop je ook mee voor 3FM Serious Request?
Wil je dit jaar eens actief bijdragen aan de Serious Request actie van 3fm en het Rode Kruis? Sluit je dan aan bij Team Frunning.

Zoals zovelen hebben de afgelopen jaren braaf gedoneerd, en dit jaar doen we dat ook… maar we gaan het wèl zelf brengen! We vertrekken vanuit ‘s-Hertogenbosch, en gaan in estafettevorm hardlopend naar het Glazen Huis in Eindhoven.

Iedereen kan zich hier bij aansluiten!
We gaan als groep en komen als groep aan, maar je bepaalt voor jezelf hoe ver en hoe vaak je loopt. Ben je (te) moe dan stap je gewoon even in de rustbus! Deze is voorzien van warme dekens, muziek, gezelschap en uiteraard hapjes en drankjes. Wij zelf lopen graag barefoot-style, maar iedereen is natuurlijk welkom, met welke ‘style’ of schoenen dan ook. Wil je meteen inschrijven of wil je eerst meer informatie mail dan naar frunning@me.com!

We kunnen niet met lege handen aankomen!

Deelname is gratis, maar natuurlijk verwachten we wel van ieder een bijdrage aan de gezamenlijke donatie. Hoeveel je bijdraagt is helemaal aan jou, en uiteraard zijn giften van vrienden, familie, collega’s en kennissen ook zeer welkom! Onderweg passeren we een paar dorpjes waar we ook ons best gaan doen wat geld los te krijgen voor het goede doel. In Eindhoven gaan we dit geld natuurlijk zelf afgeven bij het Glazen Huis.


 
No comments:

Post a Comment